13 de maig del 2024
El Catllar empata davant el Santfeliuenc i es jugarà la permanència en l’última jornada (2-2)
Els grocs necessiten que el filial del Prat empati o perdi dissabte contra el Morell, i guanyar diumenge davant el Sarrià
El CE El Catllar arribarà a l’última jornada de lliga amb opcions de salvar-se i continuar a Primera Catalana. L’empat d’aquest dissabte al camp del FC Santfeliuenc (2-2), unit a l’empat de l’AE Prat ‘B’ contra la UD Gornal (2-2), fa que els grocs es mantinguin a un punt de l’objectiu, tot i que no depenen de si mateixos.

L’entrenador del Catllar, Àlex González, reconeix que el resultat “no ens val”, precisament per aquest motiu”, malgrat que “hem fet un bon partit fora de casa” en un escenari i davant un rival complicats.

Els del Baix Gaià s’han avançat per mitjà de Guillem Martínez (29’) i han arribat al descans per davant en el marcador. En el segon temps, però, els locals han remuntat en només dos minuts amb les dianes d’Albert Villegas (61’) i Lluís Viñas (63’). Finalment, Sergio Rodríguez ha rescatat un punt amb el seu gol en el temps afegit.

El Catllar rebrà el CP Sarrià el diumenge, a les 12h, en el partit corresponent a l’última jornada. Si no hi ha cap canvi en els horaris, ja coneixerà si té opcions de salvar-se o no, perquè el filial del Prat jugarà dissabte, a les 17h, al camp del cuer, el CD Morell.