25 de novembre del 2019
El Catllar es retroba amb la victòria a costa d’un dèbil Sant Ildefons (4-0)
El resultat serveix als d’Alex Gonzalez per posar fi a una ratxa de deu jornades sense guanyar
El CE El Catllar recupera les sensacions de l’inici de la temporada i torna a guanyar. El seu rival, el Sant Ildefons, que ocupa la plaça de cuer, ha vist com un Catllar renascut els ha passat per sobre i els ha desbordat des del primer minut. Després de sis partits sense veure porteria, els catllarencs sumen set gols a favor en les dues darreres jornades.

Els grocs es van avançar al marcador al 9’ de partit amb un gol d’Ignasi Abelló. Sergi Moyano, en pròpia porteria va fer el 2-0 al minut 20’. Ja a la segona meitat, Jordi Prades, de penal al 57’, i Ismael Rojas al 63’, van establir el 4 a 0 definitiu.

Àlex González, entrenador del Catllar destaca que l’equip està travessant un bon moment i que necessiten seguir amb aquesta dinàmica, sobretot en les següents jornades contra equips que es troben a la mateixa zona de la tabla.

La de diumenge es tracta d’una victòria vital pels del Baix Gaià. Tot i això, l’equip segueix a la penúltima posició. Tot i haver superat la primera prova de foc, el conjunt catllarenc necessita continuar puntuant. Aquesta setmana torna a jugar una final al camp del Tàrrega amb la necessitat de guanyar i consolidar la millora.