Esports
Foto: CE El Catllar
27 de febrer del 2023
El Catllar fa un pas més cap a la permanència amb un gol a darrera hora davant el Cambrils Unió (1-0)
Rafa Ribeiro és l’heroi del partit tot just el dia que reapareixia després de la lesió patida en la visita al conjunt cambrilenc en la primera volta
El CE El Catllar ha aconseguit una victòria importantíssima per garantir la salvació al Grup 3 de Primera Catalana. Els del Baix Gaià han superat al Cambrils Unió amb un solitari gol de Rafael Ribeiro en el temps afegit; un jugador que feia exactament una volta que no havia jugat per una greu lesió, com recorda el tècnic Àlex González en declaracions al Baix Gaià Esports.

El tècnic catllarenc ha assegurat que “és una victòria important”, que els permet “pràcticament sentenciar la temporada pel que fa al nostre objectiu de mantenir la categoria”. Quant al partit, ha dit que el vent ha condicionat el joc, sobretot en la primera part quan el tenien en contra.

El Catllar puja a la desena posició amb 23 punts, i ja suma tretze més que el descens, que ara marca el Cambrils. Per davant, està a cinc punts de les places que donen accés a la Superlliga Catalana. Apropar-se o no, depèn de si és capaç d’assaltar el feu d’un Vilanova renascut, el diumenge vinent a les 17h.
Àlex González, entrenador del Catllar
Social
Et recomanem
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Diada castellera de primavera
19 de maiga les 12:30h a la plaça Martí Royo
Amb: Nois de la Torre, Xiquets de Cambrils i C. d'Altafulla
Festival Tarraco Viva
19 de maig a les 12:30h a la pineda de l'Era del Senyor
Més informació a: www.tarracoviva.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla