30 d'octubre del 2023
El Catllar perd dos punts davant el Sant Ildefons en el temps de descompte (2-2)
Els del Baix Gaià guanyaven per dos gols de diferència, però l’expulsió del porter Dídac Prous ha fet renàixer els locals
El CE El Catllar s’ha quedat a les portes d’assaltar el camp del líder, la UE Sant Ildefons, en el partit corresponent a la J7 del Grup 3 de Primera Catalana. Els del Baix Gaià han encaixat l’empat en el temps de descompte, quan feia 20 minuts que jugaven amb un futbolista menys.

L’equip d’Àlex González havia arribat al descans amb un avantatge de 0-1 amb el gol en pròpia porteria d’Aitor Palomino (9’). Només començar el segon temps, Guillem Martínez (51’) ha fet el segon i semblava encarrilar el partit per la bona tasca defensiva del col·lectiu. Així ho ha destacat el segon entrenador del Catllar, Ignasi Abelló.

L’expulsió del porter Dídac Prous (69’), que suplia al lesionat Gonzo, per doble amonestació, però, ha canviat el guió. El Sant Ildefons “ha sigut més directe”, i ha generat ocasions per empatar, com malauradament ha passat amb els gols de Francisco López (70’), i de Marc Gris en el temps afegit.

Així, el Catllar s’ha quedat molt a prop d’aconseguir una victòria de prestigi, si bé la millor notícia és que ha recuperat la identitat i la competitivitat perduda en l’anterior jornada.