29 d'octubre del 2018
El Catllar remunta a l’Amposta amb dos gols d’Albert Rull
Els d’Àlex González capgiren el gol inicial dels de la capital del Montsià i ratifiquen la seva candidatura a l’ascens de categoria
El CE El Catllar ha guanyat a un dels històrics del futbol català com és el CF Amposta gràcies a la dobleta d’Albert Rull. Els catllarencs segueixen la seva progressió a casa amb el cinquè triomf consecutiu i per primera vegada encadenen tres victòries que el situen tercer a la classificació.

La victòria d’aquest diumenge, però, ha requerit una remuntada en la segona part. En el final de la primera, els de la capital del Montsià s’han avançat per mitjà d’una pena màxima transformada per Isaac Casanova.

El gol podria haver estat un cop psicològic per qualsevol equip, però no per un de la fortalesa amb la qual està estructurat el Catllar. Si en altres ocasions havien destacat homes com Gerard Infantes, Jordi Prades o Ismael Rojas, aquesta vegada ha estat Albert Rull qui s’ha vestit d’heroi per capgirar el marcador.

El dorsal ‘15’ ha aconseguit el gol de l’empat en el 65’ i en menys de deu minuts ha culminat la remuntada amb el 2 a 1 definitiu. Àlex González, tècnic del CE El Catllar, ha valorat el triomf molt positivament i també ha destacat la contribució golejadora que estan oferint diversos jugadors del planter.

D’aquesta manera, el Catllar se situa tercer a la classificació amb 19 punts i s’apropa a la primera i la segona posició que ocupen la UE Valls i la Sènia amb 22 i 20 punts respectivament. Sobre la posició a la taula, González ha reconegut que l’equip només té en ment l’objectiu de la permanència i que “cal aprofitat aquest bon moment perquè segur que en vindran de dolents”.

En la següent jornada, els del Baix Gaià visitaran a un equip de la zona baixa com és el Torreforta. Una segona victòria a domicili ratificaria la seva candidatura, com a mínim, per fer alguna cosa important aquesta temporada.