06 de març del 2023
El Catllar suma un punt a Vilanova i manté la inèrcia ascendent (1-1)
A Segona, el Roda punxa a Camarles, a Tercera la Torre i la Riera compleixen, i a Quarta, el Creixell es retroba amb la victòria
El CE El Catllar ha sumat un punt en la visita d’aquest diumenge al CF Vilanova i la Geltrú, i encadena tres partits invicte en el Grup 3 de Primera Catalana. Els del Baix Gaià han igualat l’1-0 dels locals en el 7’ per mitjà d’Iker Cid en el 16’. En la resta del duel, cap dels dos equips ha estat capaç de decantar la balança.

Els d’Àlex González es mantenen desens amb 24 punts, amb 10 d’avantatge respecte al descens. Per sobre, la distància amb les places que donen accés a la Superlliga Catalana es troben a cinc unitats. El diumenge vinent, duel clau al camp del Martorell CF (12h).

EL RODA PUNXA A CAMARLES

En la segona jornada de la fase de permanència a Segona Catalana, l’Atlètic Roda de Berà ha cedit al camp del CF Camarles. Els rodencs han descomptat el 2-0 amb el gol de Javier Fañanás en el 66’, però sis minuts després Daniel Cruz ha comès penal, ha estat expulsat, i els locals han convertit el tercer. Ja en el temps afegit, Marc Castro ha fet el 3-2 definitiu.

L’equip de Kiki Torres es manté quart amb 20 punts, tres per sobre del descens de categoria que marca la Sénia, a la qual rebrà el dissabte vinent, a les 17h, en un partit transcendental.

TORRE I RIERA COMPLEIXEN

En el Grup 3 de Tercera, la UD Torredembarra i el CF La Riera han sumat una nova victòria. Els torrencs s’han desfet del CF Montblanc en qüestió de tres minuts. En aquest període, Carlos Guillermo Abularach (29’) i David Huertas (32’) han anotat el 2-0 amb el qual l’equip continua quart amb 43 punts, i deixa als montblanquins molt enrere en la lluita per l’ascens.

Quant als rierencs, han complert els pronòstics al camp del cuer, l’Athletic Segur, amb un solitari gol de l’altafullenc Arnau Díaz en el minut 72. Així recuperen la cinquena posició en detriment, precisament, del Montblanc, amb un total de 37 punts. El diumenge vinent reben el CE Alcover (16.30h), mentre que la Torre visita dissabte el CD Riudoms ‘B’ (18h).

EL CREIXELL TORNA AL BON CAMÍ

Després de superar el tourmalet, la UE Creixell s’ha retrobat amb la victòria al vèncer l’Atlètic Vilabella, un rival directe per la quarta plaça, amb el solitari gol d’Hamza Lamkadmi en el 75’. La mala notícia és que perd tant a Said com a Gerard Marquina per al següent partit, ja que ambdós han estat expulsats per doble amonestació.

Els de José Miguel Reyes continuen cinquens amb 38 punts, sis menys que el Sant Pau, que ha vençut el CE El Catllar ‘B’ per 3-2. Els catllarencs han igualat dos marcadors en contra gràcies a Martí Mateu (17’) i Pere Lloret (53’), però poc després de fer l’empat a dos han encaixat el tercer, que els ha privat d’abandonar la cua de la classificació.

En la següent jornada, els de Sergio Rodríguez rebran diumenge al FC Tàrraco (16.30h), mentre que el Creixell suma tres punts sense jugar per la retirada del Roda de Berà ‘B’.