Esports
Foto: Bruno Miró (Instagram)
10 de juny del 2024
El catllarenc Bruno Miró s’imposa en la quarta prova del Campionat de Catalunya de Motocròs a Salomó
El corredor del club local repeteix la victòria de l’any passat i assalta el podi de la classificació general de la categoria MX 125 2T
El pilot Bruno Miró s’ha proclamat vencedor de la quarta prova del Campionat de Catalunya de Motocròs – 40è Motocròs de Salomó en la categoria de MX 125 2T, celebrat aquest diumenge 9 de juny al Circuit Dani Dalmau de Salomó. El catllarenc ha repetit així el triomf assolit l’any passat en la mateixa cursa i en el mateix escenari per enorgullir encara més l’amfitrió, el Moto Club Salomó.

Cal destacar, que la pluja que ha caigut durant el matí d’aquest diumenge ha deixat enfangat el terreny, la qual cosa ha posat a prova la destresa dels pilots, i ha elevat el nivell de dificultat que s’esperava. És una situació que Miró ha viscut recentment en el Campionat d’Europa, la qual cosa li ha servit per afrontar el repte amb més garanties com així ha reconegut en declaracions al BG Esports.

En la Cursa 1 de la categoria MX 125 2T, Miró ha fet un temps global de 25 minuts, 49 segons i 887 mil·lèsimes. Ha superat en menys de dos minuts al segon classificat, Ot Marí, i per dos minuts exactes al tercer en discòrdia, Roger Ponsa, que al seu torn ha sigut el primer classificat de la categoria Sub18. Mentre que en la Cursa 2 ha millorat la marca, fent 25:19:937, superant en poc més d'un minut a Ponsa.

Sumant la victòria en cada cursa, el catllarenc ha assolit la puntuació màxima de 50 punts. Així, entra dins del podi de la classificació general amb un total de 100 unitats. La següent cita del calendari serà ja després de l’estiu, el 15 de setembre a Almacelles, on espera sumar una altra victòria que li permeti apropar-se a revalidar el títol assolit l’any passat.

EL DIUMENGE VINENT, LA CURSA DE LES CATEGORIES DE BASE

La primera jornada del Campionat de Catalunya de Motocròs, que ha comptat amb un total de 64 participants, dona pas ara a la segona i darrera, que tindrà lloc aquest diumenge 16 de juny per a les categories de base. Per tant, els nens i nenes, i joves en general, seran els protagonistes.
Bruno Miró, pilot del Moto Club Salomo
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla