19 de setembre del 2024
El catllarenc Bruno Miró s’imposa en les dues curses de la penúltima prova del Campionat de Catalunya de Motocròs
El pilot del Moto Club Salomó manté així les opcions de revalidar el títol en l’última cita, tot i haver de remuntar 19 punts al líder
El pilot del Catllar, Bruno Miró, s’ha imposat en les dues curses de la modalitat de 125 2T de la penúltima prova del Campionat de Catalunya de Motocròs disputada a Almacelles el passat cap de setmana. En declaracions a Altafulla Ràdio, ha reconegut que s’ha sentit molt còmode sobre la moto, i que ja en els entrenaments havia agafat bones sensacions.

En la primera cursa va fer primer de la seva categoria i segon de la classificació conjunta, per darrere de Xavier Camps amb un temps d’1 minut, 40 segons i 435 mil·lèsimes de segon. Només tres mil·lèsimes el van separar del pilot Sub18, que ha fet el seu debut a la competició a terres lleidatanes.

En la segona cursa, Miró va fer un pas endavant, i va acabar tant primer de la categoria 125 2T com de la classificació conjunta amb una marca d’1 minut 39 segons i 993 mil·lèsimes de segon. Camps va fer segon, mentre que el seu rival pel títol, Ot Marí va millorar la sisena posició assolida en la primera prova, i va fer quart. Tot i això, encara depèn de si mateix per ser campió.

Miró es consolida en la segona posició amb 150 punts, i es queda a 19 de Marí, que és líder amb 169. Cal tenir present, que el pilot del Moto Club Salomó s’ha perdut dues de les cinc cites disputades fins ara, mentre que Marí les ha fet totes. Amb tot, reconeix que “és difícil remuntar aquesta diferència”, tot i que confia plenament en les seves possibilitats.

L’última prova tindrà lloc el 17 de novembre a la Pobla de Mafumet, on el catllarenc buscarà la remuntada i revalidar el títol del Campionat de Catalunya de Motocròs. Per assolir-ho haurà de vèncer en les dues curses, i esperar que el seu rival quedi fora del podi, com ha passat a Almacelles. Entremig té algunes proves com l’última del Campionat d’Europa, que es disputa a Espanya, tot i que no sap si hi podrà arribar perquè aquest dilluns ha patit una caiguda en un entrenament i s’ha dislocat l’espatlla. El temps de recuperació és de dues o tres setmanes, i intentarà avançar la recuperació per competir en la cita continental.