30 d'octubre del 2023
El CB Altafulla – BBG compleix davant el CB Àguiles i es manté en el lideratge (63-39)
Els altafullencs decideixen el partit contra el cuer en la primer part amb una diferència de 20 punts
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha complert els pronòstics i s’ha imposat aquest diumenge al cuer, el CB Àguiles, amb un resultat de 63-39 en la J5 de la Segona Territorial. Els altafullencs mantenen la línia d’imbatibilitat, i es consoliden en el seu lideratge per davant del Teresianes i el Cunit.

L’equip de Dani ponce ha encarrilat el partit en la primera part amb un 21-11 i un 18-8 en el primer i el segon quart, respectivament. Després, han estat capaços de defensar la renda amb parcials més ajustats de 9-10, i de 15-10. Bona gestió, centrant-se en la defensa, per assegurar el triomf.

Mateu Opisso i David Ruiz han liderat l’atac dels locals amb 15 i 14 punts, respectivament. El seu company, Roger Muntané, ha dit que, tot i la victòria, hi han diverses facetes a millorar.

L’Altafulla, com dèiem, continua líder amb un rècord de 5 victòries i 0 derrotes, i un total de 10 punts, dos més que el Teresianes. El dissabte vinent, a les 13h, repeteixen a casa davant el CB Bellvei ‘B’, que es troba en l’equador de la classificació.

EL TORREDEMBARRA REMUNTA A L’ARBOÇ

El Torredembarra BC ha hagut de remuntar a la pista del Bàsquet l’Arboç Sub21, un rival que li ha posat les coses més difícils d’allò que calia esperar tenint en compte el seu inici de lliga. Els torrencs han encaixat un 21-7 en el primer quart, però en el segon han reaccionat amb un 23-35, arribant al descans dos punts per sota.

L’equip d’Albert Hidalgo ha culminat la remuntada amb el 13-23 del tercer quart, i després ha hagut de suar de valent per mantenir l’avantatge i segellar el triomf amb un 18-15. Així, es refà de la derrota en el derbi contra l’Altafulla, i se situa quart amb 7 punts. El diumenge, a les 19.30h, rebrà l’AB Salle de Veterans.