18 de desembre del 2023
El CB Altafulla – BBG imposa de nou la joventut a l’experiència davant l’AB Salle TGN (62-77)
L’equip de Dani Ponce, liderat per David Ruiz, basa el triomf en la regularitat ofensiva amb un caudal de punts important
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha sumat una nova victòria, la vuitena de la temporada, i tanca el 2023 com a líder de la Segona Territorial. Els altafullencs s’han imposat a l’AB Salle TGN de veterans en un partit més difícil d’allò que convida a pensar el 62-77 final. En parla el jugador Jordi Puig.

L’equip de Dani Ponce ha arrancat amb un 15-25 en el primer quart, que li ha permès obtenir un coixí de punts, que seria gairebé definitiu. Amb tot, han vist com la distància es reduïa en dos punts abans d’encarar el descans amb el 18-16 de segon període.

A la represa, els groc-i-negre han mantingut l’efectivitat amb 18 punts, mentre que han elevat el to defensiu, deixant els locals en 13. I ja en el darrer quart, han assegurat el triomf amb un 16-18. David Ruiz ha estat el seu màxim anotador amb 24 punts, seguit de David Martí amb 17.

L’Altafulla encapçala la lliga amb un rècord de vuit victòries i una derrota, i un total de 17 punts. Són els mateixos números que presenta el Torredembarra BC, que arriba a l’aturada com a segon després de vèncer el CB L’Aldea (49-75). El següent partit per als altafullencs serà ja al gener, concretament el dissabte 13 a la pista del cuer, el Bàsquet l’Arboç Sub21.