Esports
Foto: CB Altafulla - BBG
11 de juny del 2024
El CB Altafulla – BBG organitzarà el Campus d’Estiu del 25 de juny al 30 d’agost
L’entitat ofereix un conjunt d’experiències i aventures a través d’excursions, jocs d’aigua, i sessions de bàsquet i altres esports
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià ha arribat ja al final de la temporada 2023-24 amb la participació del Sub21 masculí en el Campionat de Catalunya en el qual ha fet tercer. Ha sigut el darrer capítol després que anteriorment s’haguessin resolt les competicions de lliga. A partir d’ara, doncs, l’entitat es pot centrar en la preparació del següent curs, i també en el Campus d’Estiu.

La proposta començarà després de Sant Joan, concretament el dimarts 25 de juny, i s’estendrà fins al 30 d’agost. L’horari serà de 9h a 13.30h, amb servei d’acollida (8h a 9h) i menjador (13.30h a 15h) per facilitar la conciliació de les famílies.

El Campus d’Estiu del CB Altafulla – BBG està destinat a nens i nenes nascuts entre el 2011 i el 2019, i ofereix “una experiència única, per fer amics, jugar i gaudir d’un estiu ple d’aventures”, com ha explicat el coordinador Sergi Martí en una entrevista a aquesta casa.

Entre les activitats que s’hi duran a terme hi ha excursions, jocs d’aigua, i lògicament sessions de bàsquet i altres esports. Martí també destaca que les propostes com aquesta serveixen perquè els infants del mateix poble, i fins i tot, de les mateixes escoles, es coneguin entre ells.

El preu és d'entre 35 i 40 euros segons la setmana, i des de l’organització ofereixen un descompte de 5 euros per cada germà o germana. Per a més informació, es pot trucar al número de telèfon 644 25 18 91, enviar un correu a l’adreça electrònica cbaltafulla@gmail.com, o consultar el web https://sites.google.com/view/campusestiucba/inici.

Les places són limitades, i les reserves i els pagaments es poden fer mitjançant transferència bancària (cal demanar el número de compte per les vies de contacte facilitades), pagament en metàl·lic o bizum.
Sergi Martí, coordinador del campus
Sergi Martí, coordinador del campus
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla