08 de maig del 2023
El CB Altafulla – BBG pateix una dura derrota a l’Arboç (75-39)
El partit s’ha decidit en la primera part en què els altafullencs han encaixat 41 punts i només n’han anotat 14
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha patit la derrota més dura de la segona fase de la lliga Territorial en la visita de dissabte al Bàsquet l’Arboç en què ha cedit per 75-39. Les baixes, la inèrcia de l’equip, i el partidàs de l’arbocenc Marc Molina amb 31 punts, expliquen la resolució del partit.

El duel ha quedat encarrilat en la primera part en què els altafullencs han cedit per 17-6 i 24-8 en el primer i el segon quart, respectivament. En els dos períodes restants han millorat el percentatge anotador, tot i que la diferència ja era massa àmplia, amb parcials de 18-12 i 16-13.

Els màxims anotadors del partit per part dels del Baix Gaià han estat Jordi Puig i David Ruiz, amb 8 punts cadascun. El tècnic, Pep Oller, ha reconegut que “en cap moment vam tenir opcions de vèncer”.

L’Altafulla continua una jornada més com a fanalet vermell del grup amb un rècord de zero victòries i tres derrotes, i 3 punts en el caseller. El dissabte vinent intentarà novament assolir la primera victòria en l’inici de la segona volta en què rebrà al CB Constantí ‘B’ (16h).