06 de novembre del 2023
El CB Altafulla – BBG perd la imbatibilitat davant el CB Bellvei ‘B’ (57-61)
Els altafullencs han cedit en el darrer minut, deixant escapar un avantatge de 3 punts. La Torre pateix, però guanya a la Salle TGN (66-61)
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ja coneix la derrota aquesta temporada. Després de cinc victòries, els altafullencs han perdut la imbatibilitat aquest dissabte, a casa, davant el CB Bellvei ‘B’ per 57-61. El duel s’ha decidit en el darrer minut, amb els visitants capgirant tres punts.

Els locals han cedit en el primer set per 8-12, però han arribat al descans quatre punts per sobre en el marcador gràcies a un parcial de 16-8. La igualtat ha marcat el tercer període, que s’ha resolt amb un 18-18, que ha mantingut als de Dani Ponce per davant. I en el darrer, els visitants han estat més encertats per endur-se el triomf amb un 15-23.

Els germans Montané, Roger i Ernest, han estat els líders anotadors de l’Altafulla amb 14 i 13 punts, respectivament. Mentre que Guifré Urpí ha estat el més encertat dels dos equips amb 19 punts.

L’Altafulla continua líder amb 11 punts, si bé el Cunit i el Torredembarra, el segueixen amb 9 i amb un partit menys. Precisament, el diumenge, a les 13h, reben els cunitencs en un partit capital per mantenir-se al capdamunt de la classificació.

EL TORREDEMBARRA PATEIX, PERÒ GUANYA

El Torredembarra BC ha superat aquest diumenge a l’AB Salle TGN amb un marcador ajusta de 66-61. Com havia advertit el seu tècnic, Albert Hidalgo, en la prèvia, ha estat un partit força igualat davant un rival a l’alça. Sens dubte, el 22-4 del primer quart ha estat decisiu, perquè ha permès als torrencs tenir un matalàs important en el marcador.

Els visitants han reaccionat en el segon quart amb un 15-25, que els ha permès rebaixar 10 punts. Després del descans, la Torre s’ha refet amb un 18-14, que li ha permès mantenir l’avantatge abans del període decisiu, que s’ha resolt amb un 11-18.

La Torre és tercera amb 9 punts, i el diumenge vinent, a les 16h, rebrà el cuer, el CB Àguiles Sub25 amb la missió de guanyar i aprofitar el duel directe entre l’Altafulla i el Cunit.