02 d'octubre del 2023
El CB Altafulla – BBG s’estrena com a local amb una victòria davant el Reus Deportiu (46-33)
Les altafullenques s’imposen en un duel igualat en una segona part en què han estat més efectives que el rival
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha aconseguit la primera victòria de la temporada a la 2a Territorial Femenina en el duel davant el Reus Deportiu Sub21 corresponent a la J2. Les altafullenques s’han imposat per 46-33 en l’estrena a casa, i han aconseguit refer-se immediatament després de caure davant l’altre equip que el conjunt del Baix Camp té en lliça.

El duel ha sigut força igualat, si bé el major encert de les locals ha estat diferencial. Després del 12-11 del primer quart, l’equip de David Ruiz ha arribat al descans amb un avantatge de quatre punts després del 10-7 del segon període. En el tercer ha fet que la diferència fos més gran amb un 13-7, i en el darrer ha rematat la feina amb un 11-8.

L’entrenador de l’Altafulla, David Ruiz, ha elogiat la capacitat de neutralitzar les virtuts de les visitants, i també ha reconegut que l’experiència i el físic de les seves jugadores ha sigut determinant.

Eva Altés ha sigut la màxima anotadora del partit amb 15 punts, seguida de Laura Enríquez amb 10. L’Altafulla se situa tercer amb 3 punts, i el diumenge vinent, igual que el masculí, rebrà el Bàsquet l’Arboç Sub21 (11.15h), que ha perdut el primer i el segon partit.