09 d'octubre del 2023
El CB Altafulla – BBG s’imposa al Bàsquet L’Arboç Sub21 en un partit plàcid (93-40)
Els de Dani Ponce s'imposen a partir de la defensa i fan valdre la seva experiència davant un rival amb un planter jove
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha aconseguit una imponent victòria aquest diumenge davant el Bàsquet l’Arboç Sub21 en la J3 de la Segona Territorial. Els altafullencs han fet valdre la seva experiència per imposar-se amb un resultat de 93-40.

El duel ha quedat encarrilat en el primer quart amb un 28-7 per als de Dani Ponce, que han marxat al descans amb un 19-8. La millora, tímida, dels arbocencs ha desaparegut en el tercer període en el qual els locals han ampliat la diferència amb un 28-10. I ja en el darrer quart, han baixat el ritme i s’han imposat per 18-15.

El jugador de l’Altafulla, David Ruiz, anotador de 14 punts, ha destacat que ha sigut “una victòria treballada des de la defensa”, i que tot i la joventut del rival, per ells era important fer-ho bé per mantenir la línia del darrer compromís.

L’Altafulla se situa segon amb 4 punts, a un de l’AB Cunit, i empatat amb les mateixes unitats amb el Torredembarra BC, que s’ha imposat al Bàsquet Teresianes ‘B’ Sub25 per 46-54. Els dos equips s’enfrontaran el dijous 19 d’octubre (21h) en el primer derbi del Baix Gaià del curs.