27 de novembre del 2023
El CB Altafulla – BBG supera el CB Montblanc en el duel directe per la segona plaça (65-47)
L’equip de David Ruiz tanca la primera volta d’una forma immillorable i encara amb força i optimisme la segona
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha aconseguit una victòria molt important en el duel directe contra el CB Montblanc, corresponent a l’última jornada de la primera volta. Les altafullenques s’han imposat per 65-47 i han desempatat amb les de la capital de la Conca de Barberà per assaltar la segona posició.

L’equip de David Ruiz ha sentenciat el xoc en la primera part amb el 27-14 de primer quart i el 16-2 del segon. Per tant, la diferència al descans ja era de 27 punts, i la segona part havia de ser un tràmit, com així ha estat finalment. Fruit d’això, les locals s’han relaxat i han permès que el Montblanc s’apropés en el marcador amb un 10-16 i un 12-15.

Les groc-i-negre Laura Enríquez i Eloisa Ruiz, i la montblanquina Laia Solé, han estat les màximes anotadores del partit amb 18 punts cadascuna. El tècnic, David Ruiz, ha dit que han complert l’objectiu “de tancar la primera volta amb una victòria”. De cara a la segona, “volem mantenir la segona posició, tot i que tindrem molts partits fora de casa”, ha sentenciat.

L’Altafulla clou la primera volta en segona posició i 16 punts amb un balanç de set victòries i dues derrotes. Per davant té el CB Salou amb 18 punts, i per darrere el Montblanc amb 15. El diumenge vinent, a les 10.15h, obre la segona volta a casa davant el Reus Deportiu ‘B’ en el primer dels actes que es duran a terme el dia de la presentació oficial del club, que també comptarà amb un vermut electrònic (13h) al qual Ruiz convida a tothom.