10 de març del 2023
El CB Altafulla i el Torredembarra BC ‘B’ s’enfronten en el segon derbi del curs amb el podi en joc
Els altafullencs han de vèncer per esgotar les opcions de jugar la promoció d’ascens, davant un rival que es va imposar en el primer cara a cara
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) i el Torredembarra BC ‘B’ protagonitzen aquest dissabte, a partir de les 16h al Pavelló d’Altafulla, el segon i últim derbi del curs. Ho faran en la J19 del Grup Territorial, i en un partit que pot dirimir qui té més possibilitats de lluitar per la promoció d’ascens.

El jugador de l’Altafulla, David Ruiz, ha assegurat en declaracions a aquesta casa, que el vestidor busca la revenja per la derrota patida a la pista de la Torre en la primera volta.

Els dos equips estan empatats a 23 punts, si bé els torrencs tenen un partit menys, situació que s’igualarà quan l’equip de Dani Ponce torni a descansar com va fer el passat cap de setmana. Aleshores, els seus veïns van usurpar-li la quarta posició amb una contundent victòria davant el CB Sant Pere i Sant Pau (92-65).

Per vèncer a la Torre, Ruiz ha explicat que “la clau està en la defensa” i en intentar “córrer al contraatac” davant un rival que està un esgraó per sobre pel que fa al joc físic com ja va demostrar en el primer cara a cara.

Per als altafullencs és un duel capital perquè només quedaran quatre jornades, i en l’última descansen. En aquest sentit, cal tenir en compte que els separen tres punts de la segona plaça, i que el seu inquilí, el CB Calafell, també té un partit menys. El marge d’error és petit, doncs, mentre que la Torre podrà somiar si assalta la pista del seu rival.