Esports
Foto: Altafulla Bloc
06 de juliol del 2015
El CB Altafulla obté dos trofeus de la Federació Catalana de Bàsquet
El Cadet Femení ha quedat campió de lliga i l’Infantil Masculí ha estat segon classificat en les seves respectives categories
El Club de Bàsquet Altafulla continua creixent a un ritme vertiginós. És una de les entitats de bàsquet més joves del territori i un dels que més progressió mostra sense cap mena de dubte. Després d’unes primeres temporades de rodatge i d’iniciació a les competicions, la d’enguany ha estat la de consolidació de l’entitat. Així ho avalen els dos trofeus que han aconseguit, un mèrit encara major si tenim en compte que només ha inscrit sis equips, per tant un de cada tres ha obtingut un gran premi.

El Cadet Femení ha quedat primer classificat en el Nivell B de la seva categoria, i l’Infantil Masculí, també en el Nivell B, ha estat el segon classificat.

Aquest èxits s’ajusten als objectius que el club s’havia marcat a principi de temporada, on més enllà d’ensenyar, divertir i iniciar els jugadors s’ha començat a demanar uns resultats més exigents. Un objectiu clarament assolit amb èxit que suposa que l’entitat progressa pel camí adequat.

La temporada del CBA ha estat absolutament exitosa. L’entitat està d’enhorabona i no és per menys. El llistó dels objectius puja i el rendiment dels equips també. La progressió d’un equip petit que es va fent gran a passes gegantines està més que demostrada.
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla