04 de març del 2024
El CB Altafulla s’imposa al CB L’Aldea i arrodoneix la primera fase (67-74)
Els groc-i-negre, amb només nou efectius, assoleixen una treballada victòria per encarar la fase d’ascens en plena forma
El primer equip masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha tancat la primera fase al Grup 3 de la Segona Territorial amb una treballada victòria a la pista del CB L’Aldea. Els altafullencs, que només han comptat amb nou efectius, s’han imposat per 67-74 i arriben a la fase d’ascens com a primers de grup i amb un rècord de quinze victòries i una derrota.

L’equip de Dani Ponce ha fet valdre els avantatges tan reduïts, que ha aconseguit en el primer i el segon quart amb un 17-18 i un 17-20, respectivament. Després del descans, ha augmentat les distàncies amb un 13-20 en el tercer període, que li ha permès tenir un avantatge d’11 punts. I en els darrers 10 minuts, els locals s’han imposat per 20-16, que ha sigut infructuós per remuntar.

David Martí ha sigut el màxim anotador de l’Altafulla amb 17 punts, seguit de Nacho Castellví i Ernest Montané amb 11 i 10, respectivament. El seu company, Mateu Opisso, ha explicat que ha sigut "un partit molt físic", en què a més tenien moltes absències, sobretot en el joc interior.

L’Altafulla començarà a preparar aquesta setmana la fase d’ascens, a la qual arriba amb la il·lusió i el convenciment de mantenir el bon estat de forma de la primera fase per assolir el gran objectiu del curs. Anirà acompanyat del Torredembarra BC com a segon classificat.