21 d'octubre del 2024
El CB Altafulla supera la prova de foc davant el CB Amposta i es consolida en el podi (77-72)
Els de Ferran López, de menys a més, remunten en els últims 10 minuts un partit de màxima igualtat
El primer equip masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha sumat aquest dissabte una nova victòria, la tercera en quatre partits per consolidar-se en el podi de la Primera Territorial. Els groc-i-negre han superat una autèntica prova de foc davant el CB Amposta amb un resultat de 77-72, que confirma el seu bon moment.

Els de Ferran López han anat de menys a més, igual que van fer en la jornada anterior. En el primer i el segon quart ha cedit per parcials mínims de 21-24 i 15-16, respectivament. En el global de la primera part “estàvem il·lusionats perquè estàvem dins del partit, però d’altra banda teníem la sensació que no ho havíem donat tot”, ha reconegut el tècnic.

La diferència de quatre punts al descans era assumible de cara a la represa, i així ho han demostrat amb un 19-15 que ha deixat el partit empatat abans dels darrers 10 minuts. I en el tram decisiu, no han fallat amb un 22-17 amb el qual han culminat la remuntada. “Hem fet un gran partit, i l’afició ha gaudit”, ha sentenciat López.

David Ruiz ha sigut el màxim anotador de l’equip i del partit amb 20 punts. David Martí i Xavi Fernández també han contribuït a la causa amb 18 i 14 punts, respectivament, sent els altres dos jugadors que han aconseguit dobles xifres davant els de la capital del Montsià.

El CB Altafulla – BBG acaba la jornada com a 3è classificat amb 7 punts, els mateixos que té l’AB Vendrell, que és 2n, i un menys que el Bàsquet l’Arboç, que és el líder. El diumenge vinent, a les 12.30h, segon partit a domicili davant el CB Cambrils, que està en la zona mitjana-baixa de la classificació.