Esports
Foto: Enzo 10
03 d'abril del 2024
El CDF Fran Mejías, campió de la Llorenç Beach Soccer Cup 2024
Els gaditans s'han imposat al CFP Torredembarra en una disputada final celebrada aquest diumenge a la platja de la Paella
El CDF Fran Mejías de Cadis s'ha proclamat campió de la III Llorenç Beach Soccer Cup, disputada a la platja de la Paella de Torredembarra entre el divendres 29 i el diumenge 31 de març. Els andalusos s’han imposat per un contundent 3 a 7 al conjunt amfitrió, el CFP Torredembarra, en la gran final.

El partit decisiu ha sigut molt disputat, ja que tots dos equips són coneixedors de la modalitat, i tenen una base ben treballada des de fa alguns anys. De fet, ha sigut la reedició de la final de l’anterior edició, en què els locals sí que van ser capaços de deixar el trofeu de campió a casa.

La tercera plaça ha estat per l'United Cornellà Anas, que ha superat per 6 a 1 l'Ajara Geòrgia, quart classificat d'aquest any. El cinquè lloc se l'ha endut el CFP Tarragona i la sisena posició ha estat pel Vinyols Cambrils.

Pel que fa als guardons individuals, el de millor jugador ha estat pel poblenc Eloi Rovira (CFP Torredembarra); el de millor porter per Iker Montesinos (Vinyols Cambrils); i el de màxim golejador per Ramy Saghdani (United Cornellà Anas).

Després de quatre dies carregats de beach soccer, la platja de la Paella acull des d’aquest dimecres i fins al diumenge vinent l’International Training Camp. La iniciativa, impulsada i liderada per Llorenç Gómez, comptarà amb jugadors i jugadores sèniors procedents de la resta d'Espanya, Bèlgica, Portugal, Itàlia, Dinamarca i Colòmbia.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla