26 d'abril del 2021
El CE Altafulla aconsegueix davant l’Astorga la primera victòria al Joan Pijuan (3-1)
Les abelles decideixen en el segon temps amb els gols de Bianca Sánchez, Champi i Laia Gutiérrez
El primer equip femení del CE Altafulla ha aconseguit davant la Unió Astorga la segona victòria de la temporada, la primera a l’Estadi Municipal Joan Pijuan, per un resultat de 3 gols a 1. El partit s’ha decantat en la segona part, en la qual han tingut lloc els quatre gols. La jugadora de l'Altafulla, Eva Pijuan, creu que l'equip cada vegada està més compenetrat, i que això es reflecteix en una major confiança a l'hora de jugar.

En el primer temps, les groc-i-negre han tingut quatre ocasions per avançar-se. Dues les ha aturat la portera, i les altres dues han sortit fora. Les visitants també han tingut opcions de marcar. Dues han estat molt clares, però la portera Elsa Gutiérrez i la defensa Nerea Recasens han evitat que es convertíssin en gol.

El segon acte ha començat de la millor manera amb el gol de Bianca Sánchez, que ha introduït la pilota en la porteria després de dos refusos dins de l’àrea petita. Champi ha fet el segon en el 48’, aprofitant un altre refús per batre a la portera en el primer pal. En tres minuts, les visitants han fet el 2-1 en un contraatac, però quan faltaven 13 minuts per al final, Laia Gutiérrez ha fet el gol de la tranquil·litat.

L’Altafulla se situa 7è amb 6 punts, empatat amb el Montblanc, la Floresta i el Bellvei, i es queda a tres del Cambrils Unió i l’Atlètic Valls. El pròxim diumenge visita al Racing Bonavista, que encara no ha puntuat en els dos partits que ha disputat.