27 de novembre del 2023
El CE Altafulla assalta el camp del Base Pallaresos (0-3)
Els de Jordi Mercadé encadenen tres victòries, escalen fins a la setena plaça i s’allunyen definitivament del descens
Gran i important victòria la que ha aconseguit el CE Altafulla aquest dissabte en la visita al Base Pallaresos. Els altafullencs han seguit la inèrcia de les últimes jornades, i s’han imposat per 0-3 en un dels camps més difícils del Grup 17 de Tercera Catalana per encadenar el tercer triomf consecutiu i allunyar-se definitivament del descens.

En un nou partit de circumstàncies amb 14 jugadors de la plantilla i dos juvenils, Àlex Padilla i Samir El Bouziani, que ha debutat amb el primer equip, l’Altafulla s’ha avançat cinc minuts abans del descans per mitjà de poblenc Eloi Rovira (40’), que està en ratxa, en una de les moltes ocasions generades, com ha explicat el tècnic Jordi Mercadé.

Ja en el segon temps, i passada l’hora de joc, el pallaresenc Pau Nolla ha comès penal i ha vist la segona targeta groga. Carles Palau (65’), que tornava després de tres jornades d’absència, ha encertat des dels 11 metres per fer el 0-2. Ha sigut una jugada determinant, perquè com explica Mercadé, els locals havien fet un pas endavant després del descans.

La superioritat numèrica ha permès que els groc-i-negre tornessin a dominar com en la primera part, i fruit d’això han creat diverses ocasions. En una d’aquestes, Erik Navarro (80’) ha fet la sentència.

El partit ha tingut un final molt tens, i després que l’àrbitre fes sonar el xiulet, ha tret tres targetes vermelles, una a l’entrenador del Base Pallaresos, Juan Alberto Hurtado, i dos més als jugadors Santiago Ramírez i Xavier Fàbregas.

L’Altafulla confirma la seva recuperació i se situa setè classificat amb 15 punts, 10 més que el descens que marca la Riera com a fanalet vermell. El dissabte vinent, a les 16h, els de Jordi Mercadé tornen al Joan Pijuan per rebre el CF Cunit el dia de la presentació oficial del club, que tindrà lloc a partir de les 18.45h.