25 de setembre del 2023
El CE Altafulla cau amb un home menys davant la UE Valls ‘B’ (4-2)
L’expulsió de Robert Infantes en el 12’, ha facilitat la remuntada dels locals quan els altafullencs defensaven el 0-2 aconseguit en els primers tres minuts
El CE Altafulla ha perdut aquest dissabte al camp de la UE Valls ‘B’ en el duel de la J2 del Grup 17 de Tercera Catalana i ja coneix la derrota en la present temporada. Igual que en el primer partit, els groc-i-negre han deixat escapar un avantatge de dos gols (0-2), si bé aquesta vegada n’han encaixat quatre en un context en què l’expulsió de Robert Infantes ha sigut un condicionat important.

L’entrenador Jordi Mercadé ha introduït alguns canvis respecte al debut, i ha brindat la titularitat a Aaron Doblado, Eloi Rovira, i Dani Ramón, que ha tornat a la convocatòria. L’exjugador del Creixell ha estat l’autor del primer gol en el minut 2, i només un minut després, Carles Palau ha anotat el segon. Un inici somiat, que ha quedat enfosquit per l’expulsió d’Infantes en el 12’ al veure dues targetes grogues seguides.

Els altafullencs han patit la inferioritat numèrica i han estat incapaços de mantenir l’avantatge. De fet, han arribat al descans ja amb un empat amb els gols Mario León (34’) i Gerard Gilabert (44’). En el segon temps, Matheus Enrique Cardozo (63’) ha culminat la remuntada, Yurel (84’) ha sentenciat en la recta final.

L’Altafulla acaba la jornada 11è amb 1 punt de 6 possibles, i ara afronta un nou compromís a domicili. Serà dissabte quan visiti al líder, el CE Vendrell (18h), en un duel de màxima exigència contra un equip que aterra de Segona Catalana, i que té el repte de tornar-hi immediatament.