13 de maig del 2024
El CE Altafulla cau davant el Constantí amb un gol en l’últim minut (2-3)
Les abelles han competit a l’altura del rival, i tot i posar-se dues vegades per davant, ha sigut insuficient per sumar un bon resultat
El CE Altafulla i el CE Constantí han protagonitzat un dels millors partits del cap de setmana a la Lliga Femení 7 TGN. Tots dos conjunts s’han enfrontat aquest diumenge a la tarda en el marc de l’avant-penúltima jornada en el duel entre el quart i el segon classificat, que finalment s’han decantat a favor de les visitants amb un marcador de 2-3.

El tècnic de l’Altafulla, Joserra Márquez, assegura que ha sigut “un partit molt igualat des del principi i fins al final”. Considera que “el més just era l’empat”, i elogia el bon joc i la intensitat amb la qual han jugat les seves futbolistes, destacant també que la calor els ha minvat físicament en els últims 20 minuts.

Les abelles s’han avançat en dues ocasions en la primera part gràcies a Montse Vendrell (9’) i Laia Gutiérrez (38’). Les constantinenques havien empatat de forma provisional per mitjà de Blanca Sáez (14’), i ho han tornat a fer a l’inici del segon temps gràcies a Laura Vallhonrat (52’).

Quan semblava que el resultat seria d’empat a dos gols, l’Altafulla ha comès un error en una pèrdua de pilota, que Zulema Ángeles Romero ha penalitzat amb el 2-3 definitiu. Només quedava un minut per arribar al temps afegit, i les locals no han pogut reaccionar.

L’Altafulla es manté quart classificat amb 61 punts, a un de la Riera, que també ha perdut en la visita al CE Alcover (2-0). Per tant, els dos conjunts del Baix Gaià es jugaran quedar dins del podi en les tres jornades que resten per cloure la competició. Les groc-i-negre visiten el CF Cunit el diumenge vinent, a les 18h.