06 de març del 2017
El CE Altafulla cau per 3 a 4 contra l’Alcover i encadena la tercera derrota consecutiva
De les sis jornades disputades en aquesta segona volta, n’ha perdut cinc, i només ha aconseguit imposar-se al Valls Atlètic
El primer equip del CE Altafulla no ha aconseguit trencar aquesta cap de setmana la mala dinàmica que arrossega en aquesta segona volta de competició. La voluntat era fer-se forts a casa i sumar contra l’Alcover, però no ha estat possible i els de Luis Rosado encadenen tres derrotes consecutives. De les sis jornades disputades en aquesta segona meitat de temporada, n’han perdut cinc – contra la Pobla de Mafumet, el Llorenç, el Tancat, el Pla de Santa Maria, i ara contra l’Alcover-, i només han aconseguit imposar-se al Valls Atlètic. Una trajectòria que denota irregularitat i poca constància. De fet, a falta d’onze jornades de competició per acabar la temporada, només els separa una única derrota de les encaixades durant la primera volta, quan en van ser sis.

Aquest dissabte al Joan Pijuan, tot i enfrontar-se a un dels conjunts més complicats de la categoria, era un rival a qui ja havien aconseguit superar per 3 a 4 en el partit d’anada. Un resultat que ara s’ha capgirat a favor dels de l’Alt Camp. Pol Inglés ha estat l’encarregat d’obrir el marcador al minut 14; un resultat que ha empatat el conjunt visitant al 26. De nou Pol Inglés ha fet el segon al minut 36, i al 42 ha arribat el segon de l’empat per l’Alcover. Ja a la represa, els de l’Alt Camp s’han avançat per primera vegada al marcador, però ha durat ben poc l’alegria pels visitants ja que dos minuts més tard, Tommy Anguita ha aconseguit el tercer per l’Altafulla. El marcador s’ha mantingut igualat fins a les acaballes de l’enfrontament, fins que l’Alcover ha sumat el quart i definitiu al minut 84, tancant el partit amb un 3 a 4 sense deixar cap punt a casa.

L’entrenador de porters del CE Altafulla, Ángel Vázquez, ha reconegut als micròfons d’Altafulla Ràdio que “amb els dos primers gols, l’Altafulla ha tingut el partit”. Ha afegit que “ara toca valorar el resultat i començar a pensar i a treballar en el proper partit”.

Els altafullencs són novens amb 31 punts, lluny de l’objectiu que es marcava el cos tècnic de situar-se entre els cinc primers classificats. El proper diumenge tindran una nova oportunitat per recuperar un Altafulla que, segons paraules del tècnic, “si juga al 100% pot plantar cara a qualsevol rival”. Ho haurà d’intentar, doncs, al camp del Sant Salvador, que se situa un lloc per sota a la taula del grup 3 de la Tercera Catalana amb un punt menys.