27 de febrer del 2023
El CE Altafulla clou la primera fase golejant al San Salvador (2-11)
Remuntada de les abelles per arribar amb força a la fase final pel títol, i amb la cadet Ashley Nerea Méndez debutant a la porteria
El CE Altafulla ha clos la primera fase de la Lliga Femení 7 TGN amb una nova victòria, l’onzena del curs, davant el cuer, la UD San Salvador, per 2-11. Les abelles han jugat amb moltes baixes, i amb la cadet Ashley Nerea Méndez estrenant-se en la porteria del primer equip.

Les altafullenques han hagut de capgirar el gol inicial de les locals en el minut 6. Com ha reconegut el tècnic Ángel Vázquez, “ens costa entrar al partit, i el gol ha provocat alguns nervis”. Tot i això, les dianes de Lorena Giménez (13’) i Sara Blasco (16’) els han atorgat la calma necessària.

Les locals han respost poc després per mitjà d’Ingrid (22’), però novament la resposta ha estat a l’altura. Naira Martínez ha replicat amb el 2-3 (27’), i entre ella i Giménez han ampliat la renda amb dos gols més abans del descans.

El 2-5 ha deixat el partit encarrilat, i amb la seguretat de ser així, l’Altafulla ha jugat sense pressió i ha golejat. Marina Rodríguez ha fet el sisè, i la resta han anat a càrrec de Giménez, que ha anotat cinc gols més per signar una actuació rodona en la cursa per ser la màxima golejadora del grup.

L’Altafulla ara espera que se sortegi el calendari de la segona fase, en la qual haurà de fer front als equips més potents tant de la categoria. Del seu grup passen l’Icomar, la Floresta, i finalment el Cunit. Mentre que del Grup 2 ho fan el Constantí, el Montblanc, l’Alcover, i el Base Hospitalet de l’Infant.

EL CREIXELL ES QUEDA SENSE LA QUARTA PLAÇA

Pel que fa als altres dos representants de la subcomarca, la UE Creixell ha perdut el duel definitiu per la quarta posició davant el CF Cunit amb un resultat de 5-2, que els deixa sense passar a la fase final pel títol en benefici de les del Baix Penedès.

La cunitenca Ariadna Gómez ha estat la protagonista del partit anotant els cinc gols del seu equip. Els quatre primers per establir un 4-0, que Tania Martínez i Daniela Calderón han escurçat amb sis minuts de joc per davant. A la cerca del tercer, s’han trobat amb el cinquè de Gómez.

Quant a la UD Torredembarra, ha perdut davant la Floresta per 8-2. Cal remarcar, que ha sigut capaç de posar-se per davant per mitjà de Yolanda Arenas en el 7’. L’alegria, però, ha durat un minut. I a partir de l’empat, les locals han evidenciat la seva superioritat. Maica de la Cruz ha fet el 7-2 provisional, abans del vuitè gol de les tarragonines.