26 d'abril del 2021
El CE Altafulla encaixa la segona derrota del curs davant la Pobla de Mafumet B (2-0)
Els altafullencs perden la segona plaça i es queden a tres punts del líder Cambrils Unió, al qual rebran el pròxim dissabte al Joan Pijuan
El primer equip masculí del CE Altafulla ha perdut aquest diumenge una gran oportunitat de distanciar-se de dos rivals directes en la zona alta de la classificació del Torneig de Segona Catalana en caure davant el filial de la Pobla de Mafumet per un resultat de 2-0.

Després d’una primera part sense gols, la Pobla ha marcat l’1-0 en el minut 61 per mitjà de l’exjugador del Catllar, Ismael Rojas. El segon ha arribat ja en el temps afegit, quan l’Altafulla ja arriscava per com a mínim salvar un punt. Genís Vidal ho ha penalitzat amb el gol que ha clos el marcador.

L’Altafulla acaba la jornada 3r amb 6 punts, els mateixos que té la Pobla de Mafumet ‘B’ en la segona posició, i es queda a tres d’un Cambrils Unió que ha golejat a l’Atlètic Roda de Berà per ser líder en solitari. Precisament, el conjunt cambrilenc visitarà el Joan Pijuan el dissabte vinent en un partit que pot ser decisiu per la primera posició del grup.