04 de març del 2024
El CE Altafulla es refà a costa d’una combativa Pastoreta (4-2)
Eva Pijuan, amb una tripleta, ha sigut decisiva en el triomf de les groc-i-negre
El CE Altafulla s’ha refet ràpidament de l’ensopegada a Vallmoll amb la victòria d’aquest diumenge davant un dur rival com l’EF La Pastoreta en el marc de la J18 de la Lliga Femení 7 TGN. Les abelles, de fet, han hagut de remuntar el gol inicial de les visitants, i han patit una mica en els últims minuts.

L’entrenador Joserra Márquez s’ha mostrat satisfet per la victòria, sobretot per la dificultat del rival i per com arribava l’equip, amb moltes baixes, algunes d’elles importants. Lamenta la manca d’encert inicial, que afortunadament, ha quedat en un segon pla.

Com dèiem, les reusenques s’han avançat per mitjà de Paula Gordillo (17’) poc abans d’arribar a l’equador del primer temps. Les altafullenques han empatat abans del descans gràcies a Eva Pijuan (33’), que en l’inici del segon temps (54’) ha culminat la remuntada.

La veterana Joana Benito (63’) ha ampliat distància superada l’hora de joc. Les visitants, però, no s’han rendit, i de la mà de Laura Mesas (72’) s’han situat a només un gol en els darrers minuts. Afortunadament, Pijuan (76’) ha tornat a aparèixer per arrodonir la seva actuació amb el gol de la tranquil·litat.

L’Altafulla continua quart amb 42 punts, i es queda a quatre del Constantí i a sis de la Riera, que ha perdut el duel directe davant la Floresta (0-2), que camina cap a un nou títol de lliga. El dissabte vinent, les groc-i-negre visiten a un equip de la zona baixa, el FC La Selva del Camp (17h).