10 de gener del 2022
El CE Altafulla es retroba amb la victòria davant la Cultural Bonavista (4-2)
Els gols d’Enric López, Jorge Carmona i Àlex Cañas li permeten celebrar el triomf nou jornades després
El CE Altafulla ha iniciat el 2022 de la millor manera possible. És a dir, amb una victòria, cosa que perseguia des de fa nou jornades. Els groc-i-negre s’han imposat aquest dissabte a la Cultural Bonavista per 4-2 en el partit corresponent a la tercera jornada de la 2a volta del subgrup 8A de Segona Catalana.

L’equip de Raúl Tudela ha estat superior al cuer de la classificació, en part gràcies al fet de comptar amb quasi tota la plantilla, incloent a Daniel Montiel, que ha arribat del Torreforta per reforçar la davantera. Per contra, l’altafullenc Arnau Díaz ha deixat l’equip per motius personals.

Pel que fa al partit, l’Altafulla ha encarrilat el triomf en el primer temps amb el penal transformat per Enric López en el 12’, i la diana de Jorge Carmona abans del descans. A la represa, Àlex Cañas ha fet el 3-0, si bé la Cultural Bonavista ha marcat tres minuts després per mitjà de Raúl Moreno.

Quan faltava un quart d’hora per arribar al final, Enric López ha marcat el 4-1, mentre que Moreno ha fet el segon gol dels visitants. El marcador ha estat inamovible, i els locals, juntament amb l’afició, han celebrat la victòria quasi tres mesos després.

L’Altafulla segueix 9è, ara amb 14 punts, a un del Montblanc i a quatre del Morell. El pròxim dissabte visita el filial de la Pobla de Mafumet, a partir de les 16.30h.