13 de maig del 2024
El CE Altafulla esgarrapa un empat al camp de l’EF Sant Pere i Sant Pau (2-2)
Els de Jordi Mercadé han deixat escapar un 0-2, tot i que l’empat els permet assaltar la cinquena posició
El CE Altafulla ha deixat escapar una bona oportunitat per assaltar el camp de l’EF Sant Pere i Sant Pau en la sessió sabatina de la penúltima jornada del Grup 17 de Tercera Catalana. Els groc-i-negre han establert un avantatge de dos gols, que els locals han igualat per signar taules amb un resultat de 2-2.

L’equip de Jordi Mercadé s’ha avançat en l’equador de la primera part per mitjà d’Ismael El Hamdouni (20’). S’ha arribat al descans amb aquesta diferència per la mínima, que Enric López (48’) aconseguiria augmentar tres minuts després de la represa.

Malauradament, els del barri del nord de Tarragona han descomptat ràpidament amb el gol de Daniel Sáez (54’). Mercadé assegura que “ens ha fet mal encaixar l’1-2” perquè creu que amb els dos gols de diferència haurien gaudit de més espais per sentenciar.

El resultat encara era favorable, però els locals han estat capaços d’empatar per mitjà de Sergio Pedreira (66’). En la mitja hora de joc que quedava, cap dels dos equips ha estat capaç de marcar el tercer i endur-se la victòria.

Amb l’empat, els groc-i-negre s’han beneficiat de la derrota del Vendrell i l’empat del Valls per escalar a la cinquena posició amb 48 punts. El dissabte vinent, a les 17.30h, rebran la JE Sant Jaume amb l’objectiu de certificar la presència en el TOP-5 en el darrer partit de la temporada.