06 de novembre del 2023
El CE Altafulla goleja al Tàrraco ‘C’ i es manté líder (9-2)
Les abelles superen a un rival, que li ha posat les coses molt difícils en el primer temps, i que s’ha esfondrat en el segon amb quatre gols en pocs minuts
El CE Altafulla continua una jornada més com a líder de la Lliga Femení 7 TGN amb la victòria d’aquest diumenge davant el FC Tàrraco 'C' per 9-2. El cert és que les abelles han hagut de patir més d’allò que convida a pensar el marcador, sobretot en la primera part, en què s’han trobat a un rival molt competitiu, com ha reconegut el tècnic Joserra Márquez.

De fet, les visitants s’han avançat gràcies a Noemí (12’). Marina Rodríguez (16’) i Alba Gallardo (30’) han capgirat la situació, però Aïda (33’) ha restaurat les taules. I quan semblava que s’arribaria al descans amb un empat, Eva Pijuan (40’) ha tornat a posar les altafullenques per davant.

A la represa, l’Altafulla ha exhibit la seva millor versió, i ha esvaït qualsevol dubte. Laia Gutiérrez (54’), de penal, ha ampliat la renda. Irene (59’) hi ha contribuït amb un gol en pròpia porteria al qual l’han seguit dos gols més de Rodríguez (60’ i 62’). Gisela Hurtado (69’) i Gallardo (76’) han completat la golejada.

En general, Márquez s’ha mostrat content per l’actuació de l’equip, sobretot per la segona part realitzada. En aquest sentit, ha dit que el fet d’estar físicament millor que el rival, els ha permès decantar el partit a favor seu.

L’Altafulla encapçala la lliga amb 18 punts, dos més que la Floresta. El diumenge vinent, a les 17.30h, afronta un duel directe davant el tercer classificat, l’Atlètic Bellvei. Partit clau, doncs, per ampliar distàncies.