30 d'abril del 2018
El CE Altafulla guanya al Llorenç 3 a 1 i es retroba amb la victòria deu jornades després
L’equip de Raul Tudela juga el millor partit de la temporada i passa per sobre del que fins ara era el tercer classificat per situar-se a quatre punts del descens compensat
Deu jornades després, el CE Altafulla s’ha retrobat amb la victòria després de vèncer el Llorenç per 3 gols a 1. Els altafullencs han fet el millor partit de la temporada per guanyar al que fins ara era el tercer classificat. D’aquesta manera també han demostrat que la derrota contra la Joventut Bisbalenca va ser un accident.

Amb el retorn a l’Estadi Municipal Joan Pijuan, Raul Tudela ha tornat a l’habitual sistema de joc 4-1-4-1. Genis Cañas i Pol Inglès han estat les grans novetats en l’onze inicial després d’haver sortit des de la banqueta en el darrer compromís. Una vegada més, però, el més destacat ha estat el treball i l’esforç que els jugadors han mostrat al llarg dels 90 minuts.

El guió del partit ha seguit un full de ruta molt clar. L’Altafulla amb la voluntat de ser protagonista i d’arribar a l’àrea contraria en pocs tocs i el Llorenç utilitzant un joc més directe cercant José Valle i Hugo Giménez. Les ocasions, però, només han arribat per part dels locals. Tommy Anguita ha gaudit de les dues oportunitats més clares del primer temps, però en ambdues li ha mancat encert.

El mateix Tommy ha estat el protagonista de la primera gran ocasió del segon temps. Un segon temps on el partit ha seguit el mateix guió del primer. La gran diferència, però, ha estat Pol Inglès. Just quan s’ha complert l’hora de partit, el davanter ha rebut una pilota dins de l’àrea i l’ha enviat al fons de la xarxa.

La seva contribució a la victòria no ha acabat aquí, perquè set minuts després ha tornat a aparèixer per fer el segon. Álex Cañas ha executat un servei de cantonada al segon pal, on Marc Vidal ha pentinat la pilota perquè Pol Inglès només hagi hagut d’empènyer-la. El tigre d’Altafulla ja ha marcat 22 gols en el present curs.
El Llorenç ha reaccionat quatre minuts després amb un golàs de Javier Ramírez des de fora de l’àrea. El gol, però, no ha fet patir en cap moment a un Altafulla que ha seguit cercant el tercer gol per sentenciar el partit. La seva insistència ha tingut premi en una acció individual de Genis Cañas dins de l’àrea, que ha acabat en penal. El dorsal ‘8’ ha transformat la pena màxima i ha fet el 3 a 1 definitiu.

Raul Tudela, entrenador del CE Altafulla, ha parlat als micròfons d’aquesta casa i ha explicat que l’equip ha tingut “les idees molt clares en tot moment” i que això l’ha portat a la victòria tot i les ocasions errades en el primer temps. També ha dit que aquest resultat “és el que buscàvem des de la meva arribada” i que ha de servir per canviar la dinàmica dels últims mesos.

La victòria fa escalar el CE Altafulla fins a la 14a posició amb 34 punts, quatre per sobre del descens compensat. Ara, l’equip afronta dos partits consecutius fora de casa que seran clau per lligar la permanència. El primer serà davant la JE Sant Jaume. El partit tindrà lloc el pròxim diumenge a les 12 del migdia al Municipal Palau Rabassó.