10 de desembre del 2021
El CE Altafulla inicia davant el Riudoms la segona volta de la primera fase
Els altafullencs aspiren a la victòria set jornades després davant un rival, que ha tingut més problemes dels que s’esperava
El CE Altafulla rep aquest dissabte al Riudoms en el primer partit de la segona volta de la primera fase al subgrup 8A de Segona Catalana. Els groc-i-negre esperen ratificar la millora de les últimes jornades amb els empats davant la Floresta (2-2) i el Montblanc (2-2), amb una victòria.

Per aconseguir-ho, és cabdal que siguin capaços de ser constants durant els 90 minuts, i ser fiables en defensa. Són dos aspectes, que li han negat el triomf en els dos darrers partits. L’altafullenc Marc Vidal ha destacat les ganes del vestidor per obtenir d’una vegada per totes la victòria.

El lateral també ha fet balanç de la primera volta, i tot i que ha reconegut que l’equip ha anat de més a menys, també ha assegurat que “el balanç tampoc ha de ser tan negatiu”, perquè hi ha hagut partits en els quals han merescut millor sort.

L’Altafulla rep a un Riudoms, que ve de trencar una ratxa de tres derrotes seguides amb una golejada contra la Cultural Bonavista (2-7). Els del Baix Camp eren un dels favorits per estar en el podi de la classificació, però han tingut més dificultats de les esperades.

Dit això, és 6è amb 16 punts i està a sis de la 3a plaça, que ocupa el Roda de Berà. Conscient que té un marge d’error molt petit per estar a la fase d’ascens, faran tot el possible per assaltar el Joan Pijuan i iniciar la segona volta amb la confiança d’escurçar aquesta diferència.

L’Altafulla-Riudoms es disputa aquest dissabte, a les 17h, a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. Com és habitual, es podrà seguir en directe a Altafulla Ràdio a través del 107.4 FM, el web www.altafullaradio.cat, l’app per a mòbils o la TDT.