29 d'octubre del 2018
El CE Altafulla passa per sobre del CF Banyeres i se situa entre els millors equips de la categoria
L’equip de Raul Tudela s’apropa a la primera i la segona posició després de les ensopegades del Montblanc i l’Atlètic Roda de Barà abans del derbi contra la Riera
El CE Altafulla ha golejat de forma clara i contundent el CF Banyeres en el partit corresponent a la novena jornada de lliga al Grup 3 de Tercera Catalana. Els altafullencs han complert els pronòstics davant el cuer de la categoria amb un 6 a 1 que justifica la diferència que marca la classificació entre un i l’altre equip.

La gran figura del partit ha estat Pol Inglès. L’atacant ha repetit en l’onze titular, formant la punta d’atac juntament amb Manuel Cobacho, i ho ha aprofitat per marcar tres gols que ja el situen com a màxim golejador de l’equip amb cinc dianes.

Els dos davanters s’han entès de meravella i la seva associació ha produït el primer i el segon gol, dos gols pràcticament idèntics. En ambdós, Cobacho ha guanyat la línia de fons per la banda dreta i ha posat un bon centre en el segon pal, perquè Pol Inglès rematés la pilota a plaer en el minut 8 i en el minut 12.

La tercera diana de l’altafullenc ha arribat ben entrada la segona part, més concretament en el 65’. Quatre minuts més tard, Cobacho ha recollit els fruits al seu treball i ha completat una gran actuació individual fent el 4 a 0. Poc després, Guillermo Montserrat i Mini han fet el cinquè i el sisè gol.

Els banyerenc, que només han mostrat oposició en el final de la primera part i l’inici de la segona, han estat capaços de marcar el gol de l’honor en el 87’ per mitjà de Sergi Senpau, l’autor del 6 a 1 definitiu.

Raul Tudela, entrenador del CE Altafulla, ha destacat als micròfons d’Altafulla Ràdio que l’encert en les dues primeres ocasions ha estat clau per afrontar la resta del partit amb tranquil•litat.

El tècnic també s’ha mostrat satisfet pel bon rendiment dels seus davanters i ha elogiat el treball que han fet en tasques defensives. Tot plegat li posa les coses molt difícils per escollir l’onze titular per al pròxim partit.

La victòria situa el CE Altafulla quart classificat amb 17 punts, els mateixos que té el Sant Jaume per defensar la tercera plaça. Tots dos equips es queden a quatre punts del Montblanc i a tres de l’Atlètic Roda de Barà, després que aquest cap de setmana hagin empatat davant la Riera i el Calafell respectivament.

El pròxim compromís del conjunt groc-i-negre serà el derbi del Baix Gaià contra el CF La Riera, que tindrà lloc el pròxim diumenge a les 12 del migdia al Camp de Futbol Municipal de la Riera.