13 de novembre del 2017
El CE Altafulla perd 2 punts en el temps afegit en una bona actuació a l’Estadi del Vilar
Els groc-i-negre van capgirar el gol inicial de l’Atlètic Valls amb els gols de Pol Inglès i Genís Cañas, però no van poder adjudicar-se la victòria
El CE Altafulla va empatar a 2 a l’Estadi del Vilar davant d’un dels millors rivals de la categoria. L’Atlètic Valls només havia deixat escapar 3 punts de 15 possibles al seu camp i la visita no era gens fàcil. Malgrat això, els altafullencs van continuar en la bona línia de joc dels últims dos compromisos i van ser capaços de sumar 1 punt a domicili.

El partit va començar amb els dos equips mostrant molt de respecte al contrari. Fruit d’això, les ocasions van escassejar en la primera part i al descans el marcador continuava sent de 0 a 0.

Les coses van canviar a la segona meitat. Al 68’, Yudelys Trinidad va culminar un contraatac dirigit per Joel Merino i va marcar l’1 a 0 amb el seu vuitè gol de la temporada. L’Altafulla, però, va reaccionar ràpidament i en la següent jugada va aconseguir el gol de l’empat. Pol Inglès, que tornava després de no jugar contra l’Arboç per lesió, no va faltar a la seva cita amb el gol amb un xut creuat que va superar Nil Gràcia.

Amb 20 minuts per endavant, ambdós equips van jugar les seves cartes per endur-se la victòria. En la recta final del duel, els groc-i-negre van trobar el premi a la seva insistència gràcies a l’aparició de Genís Cañas al 89’. Tot semblava fet perquè els 3 punts volessin cap al Baix Gaià, però finalment no va ser així. El vallenc Genís Vidal va resoldre una jugada embolicada dins de l’àrea visitant enviant la pilota al fons de la xarxa per fer el definitiu 2 a 2.

Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla, ha parlat als micròfons d’aquesta casa i s’ha mostrat “molt content amb el treball de l’equip davant un rival amb molta qualitat, les idees molt clares i un estil de joc molt definit”. En aquest sentit, ha destacat que els seus jugadors han plantat cara i han reaccionat ràpidament al primer gol de l’equip contrari. “La manca d’encert de cara a porteria ha marcat el resultat”, ha sentenciat.

D’altra banda, el tècnic ha felicitat als seus jugadors per la bona actuació que van realitzar a l’Estadi del Vilar. La intensitat i les ganes de jugar que van demostrat marquen el camí que han de seguir en les pròximes jornades perquè així “pocs punts se’ns escaparan”, ha dit.

L’empat fa que l’Altafulla arribi fins els 17 punts i es consolidi en la setena posició. En el següent compromís rebran la Joventut Bisbalenca, el proper dissabte 18 de novembre a dos quarts de 6 de la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.