16 de setembre del 2024
El CE Altafulla s’alça amb el I Trofeu Joan Pijuan femení
Les abelles s’han imposat al Juvenil del CD Morell amb un solitari gol de falta de Laia Gutiérrez a les acaballes del partit (1-0)
El CE Altafulla s’ha endut la primera edició del Trofeu Joan Pijuan en modalitat femenina, disputat aquest diumenge a la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan davant el Juvenil del CD Morell. Un gol de falta de Laia Gutiérrez (88’) a les acaballes ha decantat el partit contra un rival amb talent i més bagatge al Futbol 11, i que en les seves files comptava amb una altafullenca i exgroc-i-negre com Sara Blasco.

És la primera victòria de la pretemporada per a les abelles, que constata la progressió que estan tenint, tant a nivell de joc com de resultats, a mesura que passen les setmanes. Encara queda feina per fer, però ja cullen els fruits del treball en els entrenaments, com ha explicat el tècnic Joserra Márquez en declaracions a Altafulla Ràdio.

“Ens ha sorprès” l’actuació de les jugadores en aquest partit, ha reconegut Márquez, qui també ha dit que guanyar en els darrers minuts amb un gol de lliure directe “ha sigut una mica injust, perquè hem tingut moltes ocasions” per fer-ho abans. La punteria, una de les assignatures pendents.

El diumenge vinent, les groc-i-negre rebran el CF Icomar, un vell conegut, que ja el curs passat va fer el salt a Futbol 11, en el quart partit de preparació. Serà un test molt més exigent perquè el conjunt tarragoní era un dels habituals en la lluita pel títol en la Lliga Femení 7 TGN, i en l’estrena a Segona Divisió van obtenir una meritòria quarta posició.