16 d'octubre del 2023
El CE Altafulla s’imposa a la Pastoreta i continua amb ple de victòries (3-4)
Les abelles remunten amb els gols de Marina Rodríguez, Alba Gallardo i Gisela Hurtado en dues ocasions
El primer equip femení del CE Altafulla s’ha imposat aquest dissabte a l’Escola la Pastoreta en la J3 de la Lliga Femení 7 TGN. Les abelles han vençut per un ajustat 3-4 a un dels nouvinguts a la competició al qual desconeixien per complet, i que ha demostrat que té molt a dir com ha reconegut el tècnic Àngel Vázquez.

De fet, les reusenques s’han posat per davant gràcies al gol de Luz Maria Triviño (10’), que ràpidament ha obtingut la resposta de Marina Rodríguez (12’). Gisela Hurtado (21’) i Alba Gallardo (23’) han capgirat definitivament el marcador, mentre que la primera ha repetit per fer el quart (34’).

Un minut després, Triviño ha fet el 2-4 des del punt de penal i això ha fet que les locals recuperessin l’esperança de puntuar. Ja en el segon temps, Paula Gordillo (55’) ha fet el tercer, i això ha exigit l’Altafulla per defensar l’avantatge que tenia. Vázquez ha assegurat que, tot i el bon nivell de les locals, han de continuar treballant per evitar perdre la comoditat d’un marcador com el que tenien amb l’1-4.

L’Altafulla perd el lideratge en benefici de la Floresta, que té millor diferència de gols, si bé és segon amb 9 punts. El diumenge vinent, a les 17.30h, rebrà el FC La Selva del Camp.

DERROTES DE LA RIERA I EL CREIXELL

Els altres dos representants de la subcomarca han cedit en els seus respectius compromisos. El CF La Riera ho ha fet al camp del CD La Floresta, el gran favorit pel títol. Tot i competir bé durant els 80 minuts, tres gols de Lluna Gallego (36’, 44’ i 73’), i un de Khadija Oulhaj (60’) l'han deixat sense puntuar per primera vegada.

Per la seva part, la UE Creixell ha perdut al camp de la Selva del Camp per 2-0 amb els gols de Sofia Martorell (59’) i Paula Galvé (69’). Les d’Enric Carrera tanquen la classificació sense cap punt, i dissabte reben el FC Tàrraco ‘C’ (18.30h). Mentre que les rierenques són desenes, i el diumenge vinent reben el CF Icomar (19h).