03 de juny del 2024
El CE Altafulla tanca la temporada amb la quarta posició al sarró
Les abelles han aconseguit golejar l'Icomar (2-7) tot i les baixes d'última hora
El CE Altafulla ha tancat la temporada a la Lliga Femení 7 TGN adjudicant-se la quarta posició en el partit corresponent a l’última jornada al camp del CF Icomar. Les abelles, que depenien de si mateixes per mantenir-se tot just per darrere del podi, han assegurat l’objectiu amb un resultat de 2-7.

El tècnic de l’Altafulla, Joserra Màrquez, ha valorat la victòria i el final de la temporada en declaracions a Altafulla Ràdio.

Pel que fa al partit, Gisela Hurtado ha sigut una de les jugadores més destacades amb una tripleta. De fet, ha anotat el primer (9’) i el segon gol del partit (17’). Les locals, però, han aconseguit empatar abans del descans gràcies a Jèssica (30’) i Àfrica Hernández (39’).

A la represa, Laia Gutiérrez (44’) ha tornat a posar per davant a les groc-i-negre transformant un penal. I a partir d’aquí han sigut totalment superiores. Champi (50’ i 71’), amb dos gols, Marina Rodríguez (53’) i Hurtado (70’) han completat la golejada.

L’Altafulla finalitza el curs com a quart classificat amb un total de 65 punts i un balanç de vint-i-una victòries, dos empats i set derrotes. El registre de gols és de 154 a favor i 75 en contra.

Cal recordar, que en la primera volta les altafullenques van estar nou jornades com a líders, i semblava que tindrien opcions de lluitar pel títol. Les derrotes contra la Floresta, el Constantí i la Riera, que han ocupat el podi per aquest ordre, van ser un cop de realitat i els va esgotar el poc marge d’error que tenien. Tot, en el marc d’una temporada en què les baixes han tingut un pes important i han propiciat que algunes cadets com Sara El Hamdouni o Lucía Márquez juguessin regularment amb el primer equip. Sens dubte, la millor notícia de cara al futur.