23 de gener del 2017
El CE Altafulla torna a perdre els 3 punts contra la Pobla de Mafumet B
Els altafullencs baixen posicions a la taula, i se situen en vuitè lloc, empatats amb 28 punts amb el setè, el Tancat
El CE Altafulla no s’ha pogut treure aquest cap de setmana l’espineta que tenia clavada del primer enfrontament de la temporada al Joan Pijuan. Un partit contra la Pobla de Mafumet B que va acabar amb un dolorós 1 a 4. Un resultat que pràcticament s’ha repetit aquest dissabte en el partit de segona volta.

Aleshores, els altafullencs no van poder fer res contra una Pobla ben organitzada, tant ofensivament com defensivament. En aquesta ocasió, però, han aconseguit mantenir prou bé el marcador durant tota la primera part, que ha finalitzat amb un 1 a 0 en contra. La golejada ha arribat a la segona meitat. Al minut 67, el conjunt local ampliava distàncies amb el segon gol; al 71, aconseguia el tercer, i ja a les acaballes de l’enfrontament, al 89, sentenciava el partit amb el quart i definitiu.

Tot i haver-los plantat cara, a diferència del partit d’anada, els groc-i-negre no han aconseguit el gol de l’honor en aquest enfrontament que havia de servir de revenja.

Aquest resultat els fa iniciar la segona volta de la competició amb derrota, això sí, davant d’un rival complicat, que a hores d’ara és segon a la classificació amb 43 punts, a només 3 punts del líder Torreforta.

Els altafullencs baixen posicions a la taula, i se situen en vuitè lloc, empatats amb 28 punts amb el setè, el Tancat. Tot i això, continuen mantenint-se a només 2 punts del cinquè classificat, el Valls Atlètic.

El proper dissabte a les 5 de la tarda a casa tindran una nova oportunitat per aconseguir els 3 primers punts de la segona volta, contra el Llorenç de l’ex-altafullenc Jordi Castro.