Esports
Foto: Jèssica Colomina
15 de juliol del 2015
El CE Altafulla vol formar un equip de veterans per aquesta mateixa temporada
El club també vol posar en moviment un equip Mini que complementi l’Escola de Futbol
Un cop s’ha vist que l’Escola de Futbol per als més petits va en un molt bon ritme, el CE Altafulla ja està treballant en la cerca de nous objectius que facin créixer l’entitat.

Els darrers moviments de la Junta del club apuntaven a la intenció d’ampliar els equips base a un conjunt Mini degut a l’alta demanda de pares i futurs jugadors. Ara, el Centre d’Esports també vol fomentar i crear un altre equip que actualment no existeix, el de veterans.
Són molts els ex-jugadors de l’Altafulla que ja no estan en actiu però no es desvinculen de l’esport, i és per això que la iniciativa, amb el Joaquim Pereira al capdavant, està a l’expectativa de veure l’acollida que pot tenir.

Pereira ha estat fins el passat mes de juny un dels jugadors més estimats del planter altafullenc, i va penjar les botes en acabar la darrera temporada. En funció del nombre d’interessats, és un projecte que es pot tirar endavant, des de la Junta del club el suport és absolut i ho veuen amb bons ulls. Els interessats es poden posar en contacte amb l’entitat mitjançant el Facebook del club (CE Altafulla). Si el nombre d’inscrits arriba al mínim requerit, aquesta proposta pot ser una realitat per aquesta mateixa temporada.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla