Esports
Foto: CEVOL Torredembarra (Arxiu)
21 de febrer del 2024
El CEVOL Torredembarra cau a la pista del CV Monjos (3-1)
Les torrenques paguen la manca d’intensitat, sobretot en el tercer i el quart set, i encaixen la primera derrota en la fase de permanència
El CEVOL Torredembarra ja sap el que és perdre en la fase de permanència a Primera Catalana amb la derrota a la pista del CV Monjos per 3-1 en la tercera jornada d’aquesta segona part de la temporada. Les torrenques han competit bé en la primera part del partit, però s’han desfet a partir del tercer set.

Com advertia el tècnic Òscar Aliseda, les de l’Alt Penedès són un equip difícil de batre, tot i que els resultats de la primera fase convidessin a pensar el contrari. Les visitants han encaixat un 26-24 de partida, si bé en el segon set han restaurat les taules amb un 23-25. I a partir d’aquí, el que dèiem, desfeta de les del Baix Gaià amb un doble 25-19 en el tercer i el quart set, que ha sentenciat el partit.

En declaracions al BG Esports, Aliseda ha reconegut que “els Monjos ha tingut més intensitat que nosaltres durant tot el partit”.

El torrenc també ha tret ferró a la derrota, però ha reconegut que li preocupa la manca d’intensitat amb la qual han jugat, sobretot posant el focus en els següents partits. No debades, a aquestes alçades, un triomf et situa al grup capdavanter, i una derrota molt a prop del descens.

La Torre és tercera amb 6 punts, a dos del segon i el primer classificat. De moment es troba dins de les places que atorguen la salvació, si bé està a només dues unitats de la zona vermella. Precisament, el diumenge, a les 11.45h, rep el cinquè classificat, l’AVA Ametlla ‘Groc’.
Òscar Aliseda, entrenador del CEVOL Torredembarra
Òscar Aliseda, entrenador del CEVOL Torredembarra
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla