08 de febrer del 2021
El CEVOL Torredembarra compleix contra el Mundet, però cau davant el València
Els torrencs surten ben parats de la doble cita del cap de setmana, i tenen 6 punts d’avantatge respecte al descens
El CEVOL Torredembarra ha aconseguit una victòria i una derrota en un cap de setmana força exigent, en el qual ha hagut de disputar dos partits en menys de 24 hores. El de dissabte a la pista del Mundet era el més important, i en el que “teníem posada tota la nostra atenció”, com ha reconegut el tècnic Iñaki Bescós a Altafulla Ràdio. Els torrencs van complir i van guanyar a un dels rivals directes per la permanència, però el desgast físic els va condicionar diumenge davant el València.

En la visita al Mundet, els torrencs van haver de remuntar després de caure en el primer set per 25 a 21. Afortunadament, van refer-se immediatament en el segon set amb el mateix marcador. En el tercer, les forces van estar molt igualades, però finalment van imposar-se per 23 a 25. I en el quart set, van segellar el triomf amb un nou 21 a 25.

La victòria els va donar més tranquil·litat de cara a la cita de diumenge, però no va ser suficient per competir davant un bon València. Els visitants van assaltar el Pavelló Sant Jordi per la via ràpida amb un 0 a 3 (20-25; 25-27; 19-25) i van difuminar les opcions dels del Baix Gaià per apropar-se a la zona alta.

El més important, però, és que segueixen 6ns amb 16 punts, sis més que el Xàtiva i el Vòlei Muro, que són els rivals més directes en la lluita per la permanència. Ara, el Torredembarra tindrà dues setmanes per preparar el següent compromís, el derbi contra el Sant Pere i Sant Pau. El tècnic, Iñaki Bescós, ha reconegut que aquests dies els hi aniran bé per “treballar alguns aspectes que han deixat de ser viables en el nostre joc”.

El derbi del Tarragonès entre el CEVOL Torredembarra i el Sant Pere i Sant Pau es jugarà el diumenge 21 de febrer al Pavelló Sant Jordi. Els locals buscaran la revenja després de la derrota de la primera volta, però sobretot, intentaran guanyar per tenir més a prop la permanència.