Esports
Foto: CEVOL Torredembarra
05 de febrer del 2024
El CEVOL Torredembarra debuta amb una contundent victòria davant el Vikings Prat ‘Blanc’ en la fase de permanència (3-0)
L’equip d’Òscar Aliseda soluciona el partit per la via ràpida davant el cuer del Grup A
El CEVOL Torredembarra ha iniciat la fase de permanència amb una clara i contundent victòria davant el Vikings Prat 'Blanc’. Les torrenques han posat la primera pedra per garantir la continuïtat a la categoria amb un resultat de 3-0, que ha reflectit les diferències que es preveien en la prèvia, tenint en compte el paper dels dos conjunts en la primera fase.

L’equip d’Òscar Aliseda, que s’enfrontava al cuer del Grup A, ha solucionat el partit per la via ràpida. El primer set ha estat el més competit amb un 25-17, mentre que el segon s’ha resol amb un 25-13. I ja en el tercer, el guió ha sigut més similar al primer amb un 25-16 definitiu.

La Torre és el primer líder del grup de permanència amb 3 punts. El diumenge vinent, a les 18h, rep el segon classificat, el CV Esplugues ‘B’ en un partit que enfrontarà al cinquè classificat de cada grup, segurament el millor que es podrà veure en aquesta sèrie.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla