06 de novembre del 2023
El CEVOL Torredembarra es mostra ferm i resolutiu per vèncer el Voleadores Cieza (3-1)
Els d’Iñaki Bescós continuen en un bon moment i assalten la segona plaça, amb coses encara per millorar
El primer equip masculí del CEVOL Torredembarra ha tornat a casa tres setmanes després, i ho ha fet amb una victòria davant el Voleadores Cieza per 3 sets a 1 en la J5 del Grup C de la Primera Nacional. Els torrencs han superat als murcians en un partit més difícil i igualat d’allò que fa pensar el marcador.

Seguint la tònica general del curs, amb l’excepció del darrer partit a Albacete, els del Baix Gaià han cedit en el primer set amb un 23-25. Afortunadament, també han seguit fidels a la reacció habitual, i han empatat amb un ajustat 28-26 en el segon set.

Els locals han culminat la remuntada amb un 25-17 en el tercer set –ha estat el més desigualat dels quatre-, i en el següent han hagut de lluitar fins al final per segellar el triomf amb un 27-25. Novament, han estat resolutius en el moment en què tocava ser-ho per evitar anar al desempat.

L’entrenador Iñaki Bescós ha dit que és una victòria important, si bé hi ha encara moltes coses en les quals cal incidir en els entrenaments per evitar que succeeixin. També destaca que els manca regularitat en cada set.

La victòria permet al CEVOL assaltar la segona plaça amb 13 punts, i superar a la Universitat Granada, que ha perdut el lideratge en benefici de l’UPV Conqueridor, que suma 14 unitats. El dissabte vinent, els torrencs tornen a Castella i la Manxa per visitar l’ADV Miguelturra (Ciudad Real), a les 18.30h.