Esports
Foto: CEVOL Torredembarra
26 de febrer del 2024
El CEVOL Torredembarra es retroba amb la victòria a costa d’Ametlla ‘Groc’ (3-0)
Les torrenques tornen al lideratge després de recuperar la intensitat en el joc, i sumen quatre punts més que el descens
El CEVOL Torredembarra s’ha retrobat amb la victòria, tot just una setmana després de sumar la primera derrota de la fase de permanència a la Primera Catalana femenina. Les torrenques s’han imposat, a més, a l’equip que marcava la línia de descens, l’AVA Ametlla ‘Groc’, amb un resultat de 3-0.

L’equip d’Òscar Aliseda ha començat amb un 25-20 de partida, al qual ha donat continuïtat amb un còmode 25-16 en el segon set. Les visitants han millorat en el tercer set, i han compromès el triomf de les locals, que finalment han certificat amb un 25-23.

En declaracions al BG Esports, el tècnic s’ha mostrat molt satisfet “perquè les jugadores han jugat amb la intensitat que requereix” aquesta segona fase en què està en joc la permanència. Igualment, ha reconegut que el partit ha sigut més igualat del que sembla.

La Torre recupera el lideratge del grup amb 9 punts, empatada amb el CV Esplugues ‘B’. El més important és que la diferència amb el descens és de quatre unitats. El dissabte vinent, a les 16h, visita al tercer classificat, el CV AA Llars Mundet.
Òscar Aliseda, entrenador del CEVOL Torredembarra
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla