30 d'octubre del 2023
El CEVOL Torredembarra mostra caràcter i maduresa per superar l’ADEVA (1-3)
Els del Baix Gaià sumen una victòria important per seguir en la part alta de la taula en un partit en què el cadet Pau Rovira ha debutat en el lloc de col·locador
El CEVOL Torredembarra ha tornat de Castella i la Manxa amb una gran i important victòria davant l’Asociación Deportiva Voleibol Albacete en la jornada 4 del Grup C de la 1a Masculina. Els torrencs, que tenien baixes importants, s’han imposat per 1-3 i continuen en la zona alta de la classificació.

A diferència dels tres partits anteriors, l’equip d’Iñaki Bescós ha estat capaç d’endur-se el primer set amb un 21-25. El segon l’ha perdut, però ho ha fet en el desempat amb un 29-27, que ha evidenciat el pas endavant dels locals. Novament, quan el duel s’ha complicat, els del Baix Gaià han mostrat un bon grau d’enteresa per refer-se i tornar a posar-se per davant amb un 22-25. I en el quart, han estat capaços d’evitar el desempat i adjudicar-se la victòria amb un 26-28.

L’entrenador de la Torre, Iñaki Bescós, ha assegurat que, per les circumstàncies en què arribaven, “és un resultat espectacular”. Pel que fa al partit, ha dit que “és un partit per aprendre” de cara a esmenar errors.

A destacar, el debut del jugador del Cadet, Pau Rovira, que tenia una papereta difícil per suplir als dos col·locadors del primer equip, i ha complert amb nota. Ha demostrat, a més, el talent que hi ha a la pedrera del club. Per Bescós, “un èxit tant per a nosaltres com per al club en general”.

La Torre és quarta classificada amb 10 punts, empatada amb el tercer i el segon classificat. El líder, la Universitat Granada, en suma 12 unitats. El dissabte vinent, a les 18h, els torrencs reben a l’ECAMED-Voleadores Cieza.