01 de febrer del 2021
El CEVOL Torredembarra perd contra el Xàtiva i es complica la permanència (2-3)
Els torrencs han anat a remolc del seu rival durant tot el partit, i han caigut en el desempat
El CEVOL Torredembarra ha perdut aquest diumenge davant el Xàtiva Voleibol en el partit corresponent a la 12a jornada del Grup C de la Superlliga 2. Des del cos tècnic s’apuntava que era el partit més important de la segona volta, i finalment l’han acabat perdent per manca de constància i contundència. L’entrenador, Iñaki Bescós, ha reconegut que els ha sortit “el partit contrari al que havíem plantejat”.

El Torredembarra ha anat a remolc del seu rival duran tot el partit. Els valencians s’han posat dues vegades per davant, imposant-se en el primer (24-26) i el tercer set (17-25). Els del Baix Gaià han empatat en ambdues ocasions guanyant el segon (25-22) i el quart set (25-23), però seguint el guió establert, el Xàtiva s’ha endut el desempat amb un 13-15.

El resultat complica la permanència als torrencs, que dues setmanes enrere ho tenen tot a favor per viure un final de temporada tranquil. Actualment, són 6ns amb 13 punts, tres més que el Xàtiva. El tècnic, Iñaki Bescós, ha assegurat que ara cal oblidar la derrota i “aprendre la lliçó” de cara a l’exigent cap de setmana que els hi espera amb dos partits.

El Torredembarra visitarà el dissabte la pista del Mundet, penúltim classificat amb 8 punts, en un partit transcendental que pot marcar les seves opcions de mantenir la categoria. Mentre que diumenge rebrà al València per recuperar el partit de la 10a jornada.