Esports
Foto: CEVOL Torredembarra
08 de febrer del 2024
El CEVOL Torredembarra rep el CV Esplugues ‘B’ en el cara a cara més complicat de la fase de permanència
Duel directe entre els dos cinquens classificats dels dos grups de la primera fase, que servirà de referència per a la resta del calendari
El CEVOL Torredembarra disputa aquest diumenge, a les 18h, la segona jornada de la fase de permanència de la Primera Catalana femenina davant el CV Esplugues ‘B’ en un dels partits més igualats que li esperen en aquesta segona part de la temporada. No debades, s’enfronten el cinquè classificat dels dos grups de la primera fase.

Les torrenques defensen el lideratge després de la clara victòria davant el Vinkings Prat ‘Blanc’ en la jornada inaugural per 3-0. El filial de l’Esplugues també va vèncer amb suficiència, tot i que amb algun problema més, al Vòlei Manresa per 3-1.

El tècnic torrenc, Òscar Aliseda, assegura que es tracta d’un partit, que servirà per veure si poden tenir problemes o no per mantenir la categoria.

En la primera fase, les espluguines van sumar un total de 21 punts, dos més que la Torre, ja que van registrar sis victòries, una més que les seves rivals d’aquest diumenge. Ara arriba el moment de comprovar si aquesta petita diferència es trasllada o no sobre el parquet.
Òscar Aliseda, entrenador del CEVOL Torredembarra
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla