Esports
Foto: CEVOL Torredembarra (Arxiu)
25 de maig del 2023
El CEVOL Torredembarra visita al Vilanova ‘Groc’ en l’última jornada de la fase d’ascens
Les torrenques estrenen la condició d’equip de Primera en l’avantsala del duel decisiu que atorgarà el títol de campió de Segona
El primer equip femení del CEVOL Torredembarra clou la segona fase de Segona Catalana, amb l’ascens ja a la butxaca, amb la visita d’aquest diumenge a la pista del CV Vilanova ‘Groc’. Les torrenques estrenaran la seva nova condició d’equip de Primera davant el quart classificat del Grup ‘B’.

Cap dels dos equips es juga res, ja que les locals es troben a set punts de les places que condueixen al play-off. Per tant, sense cap mena de pressió, els dos conjunts intentaran assolir una darrera victòria, si bé és cert que en el cas de les del Baix Gaià encara els quedarà disputar la final pel títol de la categoria el 3 o el 4 de juny.

El compromís a la capital del Garraf, doncs, serà una bona manera de preparar el duel decisiu per ser el millor equip de Segona, i també per repartir minuts a les jugadores menys habituals o a les de la base. De fet, en el darrer partit davant les Franqueses, i després de garantir el punt que els faltava per assegurar l’ascens, el tècnic Òscar Aliseda ja els va donar l’alternativa.
Òscar Aliseda, entrenador del Torredembarra
Social
Et recomanem
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Diada castellera de primavera
19 de maiga les 12:30h a la plaça Martí Royo
Amb: Nois de la Torre, Xiquets de Cambrils i C. d'Altafulla
Festival Tarraco Viva
19 de maig a les 12:30h a la pineda de l'Era del Senyor
Més informació a: www.tarracoviva.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla